Zien: sportschoolhouder Robin van O. is het mogelijke brein achter de martelkamers

Zien: sportschoolhouder Robin van O. is het mogelijke brein achter de martelkamers

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De politie deed twee weken geleden een inval in het Noord-Brabantse dorp Wouwse Plantage en hielden zes mannen aan. Hier vond de politie een speciale ‘onderwereldgevangenis’ bestaande uit maar liefst zeven zeecontainers.

Mogelijke dader
Robin van O. wordt gezien als het mogelijke brein achter de onlangs ontdekte martelkamers. Overdag was hij als sportschoolhouder in de gym te vinden, maar 's nachts zou de 40-jarige man zich, volgens de politie, in de diepste krochten van de onderwereld begeven. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: sportschoolhouder <em>Robin van O.</em> is het mogelijke brein achter de <em>martelkamers</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De politie deed twee weken geleden een inval in het Noord-Brabantse dorp Wouwse Plantage en hielden zes mannen aan. Hier vond de politie een speciale ‘onderwereldgevangenis’ bestaande uit maar liefst zeven zeecontainers. Mogelijke daderRobin van O. wordt gezien als het mogelijke brein achter de onlangs ontdekte martelkamers. Overdag was hij als sportschoolhouder in de gym te vinden, maar 's nachts zou de 40-jarige man zich, volgens de politie, in de diepste krochten van de onderwereld begeven. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe beelden van politie-inval in gruwelijke martelkamer (Wouwse Plantage) Bekijk deze video » Heftige beelden: politie ontdekt onderwereldgevangenis Bekijk deze video »
TV :
Zien: sportschoolhouder Robin van O. is het mogelijke brein achter de martelkamers

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: sportschoolhouder Robin van O. is het mogelijke brein achter de martelkamers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV