Hartverscheurend verhaal bij Beau: 4-jarige Siem heeft met spoed een lever nodig (video)

Hartverscheurend verhaal bij Beau: 4-jarige Siem heeft met spoed een lever nodig (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Siem heeft met spoed een nieuwe lever nodig. En hij is helaas niet de enige. Door een groeiend tekort aan geschikte leverdonors, komen kindjes zoals de 4-jarige Siem ernstig in de problemen. Aan tafel bij Beau waren Diederik en Annemarie van Overveld, de ouders van de jonge patiënt, te gast.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau* is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Hartverscheurend verhaal bij <em>Beau</em>: 4-jarige Siem heeft met spoed een <em>lever</em> nodig (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 9 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Siem heeft met spoed een nieuwe lever nodig. En hij is helaas niet de enige. Door een groeiend tekort aan geschikte leverdonors, komen kindjes zoals de 4-jarige Siem ernstig in de problemen. Aan tafel bij Beau waren Diederik en Annemarie van Overveld, de ouders van de jonge patiënt, te gast. Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau* is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Op1: Bert van Leeuwen vertelt over nieuw aangrijpend programma 'De 100' Bekijk deze video » Beau gemist? Nikki vertelt openhartig over haar moeder met borderline Bekijk deze video »
Talkshow :
Hartverscheurend verhaal bij Beau: 4-jarige Siem heeft met spoed een lever nodig (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hartverscheurend verhaal bij Beau: 4-jarige Siem heeft met spoed een lever nodig (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV