Op1 gemist? Maarten van Rossem neemt het op voor de boeren

Op1 gemist? Maarten van Rossem neemt het op voor de boeren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Minister van Landbouw Carola Schouten wordt het werken steeds moeilijker gemaakt door een woedende groep boeren. Gisteren zou ze een agrarisch bedrijf in Zeeland bezoeken, maar dat werd op het laatste moment afgeblazen omdat haar veiligheid in het geding kwam.

''Een grote groep boeren staat daar niet achter!''
Maarten van Rossem vertelt bij Op1 dat het oneerlijk is dat de aanhangers van Farmers Defence Force alle aandacht krijgen, terwijl veel boeren niet achter hun protestmodel staan. Hij neemt het op voor deze 'vergeten' groep. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Maarten van Rossem</em> neemt het op voor de boeren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Minister van Landbouw Carola Schouten wordt het werken steeds moeilijker gemaakt door een woedende groep boeren. Gisteren zou ze een agrarisch bedrijf in Zeeland bezoeken, maar dat werd op het laatste moment afgeblazen omdat haar veiligheid in het geding kwam. ''Een grote groep boeren staat daar niet achter!''Maarten van Rossem vertelt bij Op1 dat het oneerlijk is dat de aanhangers van Farmers Defence Force alle aandacht krijgen, terwijl veel boeren niet achter hun protestmodel staan. Hij neemt het op voor deze 'vergeten' groep. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Carola Schouten reageert op dreigementen van boeren: ''Ik ben niet bang!'' Bekijk deze video » Zien: Farmers Defence Force geeft reactie na trekkerverbod: ''De democratie heeft verloren!'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Maarten van Rossem neemt het op voor de boeren

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Maarten van Rossem neemt het op voor de boeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV