Op Vrijdag met Lieke van Lexmond en Joris Linssen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op Vrijdag met Lieke van Lexmond en Joris Linssen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op Vrijdag met Lieke van Lexmond en Joris Linssen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond zijn actrice en presentatrice Lieke van Lexmond en zanger en presentator Joris Linssen te gast bij Renze Klamer in de talkshow Op Vrijdag. Verborgen talentenZe praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit. SpeurwerkSidekick Noortje Veldhuizen duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten en deelt haar speurwerk op kenmerkende wijze met de kijker. Op Vrijdag: Jan Jaap van der Wal deed Beyoncé-dansles: ‘Ze lachten me uit’ Bekijk deze video » Zien: gênant moment met Roos Moggré in de talkshow van Renze Klamer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond zijn actrice en presentatrice Lieke van Lexmond en zanger en presentator Joris Linssen te gast bij Renze Klamer in de talkshow Op Vrijdag.

Verborgen talenten
Ze praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit.

Speurwerk
Sidekick Noortje Veldhuizen duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten en deelt haar speurwerk op kenmerkende wijze met de kijker.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op vrijdag
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op Vrijdag met Lieke van Lexmond en Joris Linssen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV