Beau gemist? Lodewijk Dekker: "Hoogbegaafde mensen krijgen hekel aan zichzelf"

Beau gemist? Lodewijk Dekker: "Hoogbegaafde mensen krijgen hekel aan zichzelf"

<em>Beau</em> gemist? Lodewijk Dekker: &quot;Hoogbegaafde mensen krijgen hekel aan zichzelf&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Lodewijk Dekker is te gast bij Beau om te vertellen over hoogbegaafdheid; in totaal zijn er zo'n 300.000 hoogbegaafden in Nederland. Het is echter niet altijd even makkelijk om hiermee te leven, zegt Dekker: "Hoogbegaafde mensen krijgen een beetje een hekel aan zichzelf, voelen zich minderwaardig of soms heel arrogant, omdat ze het gevoel hebben dat ze er niet tussen passen." Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Carlo Boszhard vertelt TV Kantine-geheim en imiteert John de Mol Bekijk deze video » Beau gemist? Carlo Boszhard ligt dubbel om imitatie van Robert ten Brink Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Lodewijk Dekker: "Hoogbegaafde mensen krijgen hekel aan zichzelf"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Lodewijk Dekker is te gast bij Beau om te vertellen over hoogbegaafdheid; in totaal zijn er zo'n 300.000 hoogbegaafden in Nederland. Het is echter niet altijd even makkelijk om hiermee te leven, zegt Dekker: "Hoogbegaafde mensen krijgen een beetje een hekel aan zichzelf, voelen zich minderwaardig of soms heel arrogant, omdat ze het gevoel hebben dat ze er niet tussen passen."

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Lodewijk Dekker: "Hoogbegaafde mensen krijgen hekel aan zichzelf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV