Lara van Ruijven overleden: bekijk hier een interview met de shorttrackster

Lara van Ruijven overleden: bekijk hier een interview met de shorttrackster

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Shorttrackster Lara van Ruijven is overleden, zo heeft schaatsbond KNSB zojuist bekendgemaakt. Bij de 27-jarige wereldkampioene werd eind juni een stoornis aan het immuunsysteem geconstateerd.

1992-2020
Lara belandde op de intensive care van het ziekenhuis in Perpignan (Frankrijk), nadat ze ernstig ziek werd tijdens een trainingskamp van de nationale selectie in de Pyreneeën. Ondanks enkele operaties was geen verbetering merkbaar. Vanochtend werd bekend dat genezing uitgesloten was en aan het begin van de avond is Lara in het bijzijn van haar naasten overleden, meldt de NOS.

Bekijk een oud interview van het platform Schaatsen.nl met shorttrackster Lara van Ruijven in de video hieronder.

<em>Lara van Ruijven</em> overleden: bekijk hier een interview met de shorttrackster Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Shorttrackster Lara van Ruijven is overleden, zo heeft schaatsbond KNSB zojuist bekendgemaakt. Bij de 27-jarige wereldkampioene werd eind juni een stoornis aan het immuunsysteem geconstateerd. 1992-2020Lara belandde op de intensive care van het ziekenhuis in Perpignan (Frankrijk), nadat ze ernstig ziek werd tijdens een trainingskamp van de nationale selectie in de Pyreneeën. Ondanks enkele operaties was geen verbetering merkbaar. Vanochtend werd bekend dat genezing uitgesloten was en aan het begin van de avond is Lara in het bijzijn van haar naasten overleden, meldt de NOS. Bekijk een oud interview van het platform Schaatsen.nl met shorttrackster Lara van Ruijven in de video hieronder. Suzanne Schulting oppermachtig op EK Shorttrack: winst 500 en 1500 meter Bekijk deze video » WK afstanden: Antoinette de Jong en Dai Dai Ntab doen verslag Bekijk deze video »
Nieuws :
Lara van Ruijven overleden: bekijk hier een interview met de shorttrackster

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV