Zien: Marwan Kenzari vertelt over bijzondere rol in The Old Guard

Zien: Marwan Kenzari vertelt over bijzondere rol in The Old Guard

Acteur Marwan Kenzari heeft een nieuwe rol te pakken in de Netflix-film 'The Old Guard', waar hij samen met Charlize Theron één van de hoofdrollen vervult.

Lees hier de recensie van The Old Guard door onze redacteur Barry Kuiper

Gesprek met RTL Boulevard
Het verhaal is gebaseerd op de veelgeprezen beeldroman van Greg Rucka en werd geregisseerd door Gina Prince-Bythewood. De film is vanaf vandaag, vrijdag 10 juli, te zien op Netflix. Eric de Munck mocht namens RTL Boulevard spreken met de twee acteurs.

Bekijk de hele reportage van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Marwan Kenzari</em> vertelt over bijzondere rol in <em>The Old Guard</em> Acteur Marwan Kenzari heeft een nieuwe rol te pakken in de Netflix-film 'The Old Guard', waar hij samen met Charlize Theron één van de hoofdrollen vervult. Lees hier de recensie van The Old Guard door onze redacteur Barry Kuiper Gesprek met RTL BoulevardHet verhaal is gebaseerd op de veelgeprezen beeldroman van Greg Rucka en werd geregisseerd door Gina Prince-Bythewood. De film is vanaf vandaag, vrijdag 10 juli, te zien op Netflix. Eric de Munck mocht namens RTL Boulevard spreken met de twee acteurs. Bekijk de hele reportage van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Trailer The Old Guard Bekijk deze trailer » The Old Guard nu te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marwan Kenzari vertelt over bijzondere rol in The Old Guard

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marwan Kenzari vertelt over bijzondere rol in The Old Guard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV