Beau gemist? De Wesleys zingen Trots Op Jou voor Beau van Erven Dorens

Beau gemist? De Wesleys zingen Trots Op Jou voor Beau van Erven Dorens

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg heeft voor een nieuw project allerlei volkszangers met de naam Wesley verzameld. Hij maakte voor het nieuwe zomernummer van De Volkskrant een fotoserie van deze heren, en vrijdag waren de Wesleys te gast bij Beau. Samen zongen zij het nummer Trots Op Jou als ode aan Beau van Erven Dorens.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? De Wesleys zingen <em>Trots Op Jou</em> voor Beau van Erven Dorens Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 10 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg heeft voor een nieuw project allerlei volkszangers met de naam Wesley verzameld. Hij maakte voor het nieuwe zomernummer van De Volkskrant een fotoserie van deze heren, en vrijdag waren de Wesleys te gast bij Beau. Samen zongen zij het nummer Trots Op Jou als ode aan Beau van Erven Dorens. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Beau van Erven Dorens wordt hard geroast door Martijn Koning Bekijk deze video » Beau: Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blikken terug op Jurk! Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? De Wesleys zingen Trots Op Jou voor Beau van Erven Dorens

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? De Wesleys zingen Trots Op Jou voor Beau van Erven Dorens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV