Voetbalheld Jack Charlton (85) overleden: bekijk overzicht van zijn (voetbal)leven

Voetbalheld Jack Charlton (85) overleden: bekijk overzicht van zijn (voetbal)leven

Jack Charlton is vrijdag op 85-jarige leeftijd overleden. Charlton wordt gezien als een grote voetbalheld in het Verenigd Koninkrijk.

Charlton werd wereldkampioen in 1966
Zin familie heeft laten weten dat Charlton vrijdag vredig in zijn huis in Northumberland is overleden, hij was al langere tijd ernstig ziek. Hij speelde zijn hele leven bij Leeds United, hij wordt bij deze club gezien als een voetballegende. In 1966 beleefde hij een van zijn hoogtepunten uit zijn voetbalcarrière, toen werd Charlton met Engeland wereldkampioen.

Bekijk hieronder een video van Leeds United met hoogtepunten uit de voetbalcarrière van Jack Charlton. Daaronder zie je een video met het nieuwsbericht over het overlijden van Charlton, met een overzicht van zijn leven.

Voetbalheld <em>Jack Charlton</em> (85) overleden: bekijk overzicht van zijn (voetbal)leven Jack Charlton is vrijdag op 85-jarige leeftijd overleden. Charlton wordt gezien als een grote voetbalheld in het Verenigd Koninkrijk. Charlton werd wereldkampioen in 1966Zin familie heeft laten weten dat Charlton vrijdag vredig in zijn huis in Northumberland is overleden, hij was al langere tijd ernstig ziek. Hij speelde zijn hele leven bij Leeds United, hij wordt bij deze club gezien als een voetballegende. In 1966 beleefde hij een van zijn hoogtepunten uit zijn voetbalcarrière, toen werd Charlton met Engeland wereldkampioen. Bekijk hieronder een video van Leeds United met hoogtepunten uit de voetbalcarrière van Jack Charlton. Daaronder zie je een video met het nieuwsbericht over het overlijden van Charlton, met een overzicht van zijn leven. Op1: Demy de Zeeuw over de doodschop op het WK Voetbal in 2010 Bekijk deze video » Samenvatting Aston Villa - Manchester United (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Voetbalheld Jack Charlton (85) overleden: bekijk overzicht van zijn (voetbal)leven

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voetbalheld Jack Charlton (85) overleden: bekijk overzicht van zijn (voetbal)leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV