We Want More: Davina Michelle zingt Duurt Te Lang samen met The Teenz

We Want More: Davina Michelle zingt Duurt Te Lang samen met The Teenz

Bekijk hier de hele auditie van The Teenz in We Want More met Duurt Te Lang.

The Teenz deden vrijdagavond in We Want More auditie met het liedje Duurt Te Lang. En niemand minder dan Davina Michelle zelf, die een megahit scoorde met dit nummer, zit in de jury. En zij klimt dan ook op het podium om Duurt Te Lang samen met The Teenz te zingen.

Bekijk het fragment van We Want More hieronder.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je We Want More gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Davina Michelle zingt <em>Duurt Te Lang</em> samen met The Teenz Bekijk hier de hele auditie van The Teenz in We Want More met Duurt Te Lang. The Teenz deden vrijdagavond in We Want More auditie met het liedje Duurt Te Lang. En niemand minder dan Davina Michelle zelf, die een megahit scoorde met dit nummer, zit in de jury. En zij klimt dan ook op het podium om Duurt Te Lang samen met The Teenz te zingen. Bekijk het fragment van We Want More hieronder. We Want More is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je We Want More gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Zien: fantastisch optreden van Passion Gospel Choir in We Want More (Auditie) Bekijk deze video » We Want More: Abigail zingt My Love Is Your Love (Auditie) Bekijk deze video » We Want More: Helena zingt Arcade (Auditie) Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Davina Michelle zingt Duurt Te Lang samen met The Teenz

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Davina Michelle zingt Duurt Te Lang samen met The Teenz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV