Zien: Jada Pinkett Smith en Will Smith open over Jada’s affaire met August Alsina

Zien: Jada Pinkett Smith en Will Smith open over Jada’s affaire met August Alsina

August Alsina is even geleden uit de school geklapt met het verhaal dat hij een affaire had met actrice Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will Smith. Het sterrenkoppel heeft nu een video naar buiten gebracht waarin ze toegeven dat Jada inderdaad een relatie heeft gehad met August.

Will was klaar met Jada
Ruim vier jaar geleden verkeerde het huwelijk van Jada en Will in zwaar weer. “Ik was klaar met jou. Dat gebeurt in een huwelijk”, aldus Will. Ze waren al bevriend met August, die destijds gezondheidsproblemen had. Jada wilde hem helpen, maar toen zij en Will besloten om (tijdelijk) uit elkaar te gaan, kreeg ze een relatie met August.

Will gaf geen toestemming voor de affaire
Jada wil dan ook duidelijk maken, in tegenstelling tot August’s bewering, dat Will geen toestemming heeft gegeven tijdens hun huwelijk voor de affaire. “De enige die toestemming kan geven in een dergelijke situatie ben ik zelf.” Inmiddels zijn Will en Jada weer gelukkig samen.

Bekijk de video waarin Will Smith en Jada Pinkett Smith haar relatie met August bespreken hieronder.

Zien: <em>Jada Pinkett Smith</em> en <em>Will Smith</em> open over Jada’s affaire met August Alsina August Alsina is even geleden uit de school geklapt met het verhaal dat hij een affaire had met actrice Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will Smith. Het sterrenkoppel heeft nu een video naar buiten gebracht waarin ze toegeven dat Jada inderdaad een relatie heeft gehad met August. Will was klaar met JadaRuim vier jaar geleden verkeerde het huwelijk van Jada en Will in zwaar weer. “Ik was klaar met jou. Dat gebeurt in een huwelijk”, aldus Will. Ze waren al bevriend met August, die destijds gezondheidsproblemen had. Jada wilde hem helpen, maar toen zij en Will besloten om (tijdelijk) uit elkaar te gaan, kreeg ze een relatie met August. Will gaf geen toestemming voor de affaireJada wil dan ook duidelijk maken, in tegenstelling tot August’s bewering, dat Will geen toestemming heeft gegeven tijdens hun huwelijk voor de affaire. “De enige die toestemming kan geven in een dergelijke situatie ben ik zelf.” Inmiddels zijn Will en Jada weer gelukkig samen. Bekijk de video waarin Will Smith en Jada Pinkett Smith haar relatie met August bespreken hieronder. Rico Verhoeven wordt uitgedaagd door Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence Bekijk deze video » Will Smith mocht van zijn oma niet vloeken in zijn rapliedjes Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Jada Pinkett Smith en Will Smith open over Jada’s affaire met August Alsina

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jada Pinkett Smith en Will Smith open over Jada’s affaire met August Alsina of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV