Video: Vrije training 3 van de GP van Stiermarken/Oostenrijk (2) afgelast

Video: Vrije training 3 van de GP van Stiermarken/Oostenrijk (2) afgelast

De derde vrije training van de GP van Oostenrijk gaat definitief niet door. Het regent namelijk te hard op het circuit van Spielberg.

Vrijdag was Max Verstappen in de eerste twee vrije trainingen goed voor de tweede en de eerste tijd. De vraag is of de kwalificatierace wel door kan gaan.

> Bekijk het volledige schema van de *GP van Stiermarken/Oostenrijk*.

Bekijk de beelden van een natte Red Bull Ring hieronder.

Video: <em>Vrije training 3</em> van de <em>GP van Stiermarken/Oostenrijk (2)</em> afgelast De derde vrije training van de GP van Oostenrijk gaat definitief niet door. Het regent namelijk te hard op het circuit van Spielberg. Vrijdag was Max Verstappen in de eerste twee vrije trainingen goed voor de tweede en de eerste tijd. De vraag is of de kwalificatierace wel door kan gaan. > Bekijk het volledige schema van de *GP van Stiermarken/Oostenrijk*. Samenvatting vrije training 2 GP Stiermarken/Oostenrijk: Max Verstappen eerste Bekijk deze video » Autosport: Slecht weer op circuit Oostenrijk, kwalificatie F1 uitgesteld? Bekijk deze video » Bekijk de beelden van een natte Red Bull Ring hieronder.
Autosport :
Video: Vrije training 3 van de GP van Stiermarken/Oostenrijk (2) afgelast
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Vrije training 3 van de GP van Stiermarken/Oostenrijk (2) afgelast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV