Vrijgezellenfeest Sylvie Meis... in bikini! Bekijk de beelden

Vrijgezellenfeest Sylvie Meis... in bikini! Bekijk de beelden

Sylvie Meis gaat binnenkort trouwen met de kunstenaar Niclas Castello. Via haar Instagram deelt ze beelden van haar vrijgezellenfeest.

Feest
Een roze limosine, een cake in de vorm van het mannelijke geslachtsdeel en natuurlijk feestelijke glazen met champagne. Samen met haar vriendinnen zet ze flink de bloemetjes buiten.

Bekijk hieronder de video van Sylvie Meis.

Vrijgezellenfeest <em>Sylvie Meis</em>... in bikini! Bekijk de beelden Sylvie Meis gaat binnenkort trouwen met de kunstenaar Niclas Castello. Via haar Instagram deelt ze beelden van haar vrijgezellenfeest. FeestEen roze limosine, een cake in de vorm van het mannelijke geslachtsdeel en natuurlijk feestelijke glazen met champagne. Samen met haar vriendinnen zet ze flink de bloemetjes buiten. Bekijk hieronder de video van Sylvie Meis. Bekijk ook Shownieuws: Giel de Winter moet wennen aan vaderschap 'Paniek, paniek, paniek!' (video) Bekijk deze video » Zien: André Hazes wordt opnieuw 's nachts verstoord door Monique (video) Bekijk deze video » Bizar: Daphne Deckers deelt video van sneeuw in Amsterdam, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijgezellenfeest Sylvie Meis... in bikini! Bekijk de beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijgezellenfeest Sylvie Meis... in bikini! Bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV