Video: Presidentsverkiezingen in Polen, bepalend voor rol in Europa

Video: Presidentsverkiezingen in Polen, bepalend voor rol in Europa

Video: Presidentsverkiezingen in <em>Polen</em>, bepalend voor rol in <em>Europa</em> De presidentsverkiezingen in Polen zijn in volle gang. Wie er gaat winnen, weet nog niemand, maar het belang is groot. De winnaar van de verkiezingen zal de positie van het land in de Europese Unie beïnvloeden. De vraag is of Polen verder afstand doet van Brussel, of toch weer aanschuiven. Bekijk de video van AD Nieuws over de presidentsverkiezingen in Polen hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook NOS Stories: Trump voert campagne, zeer lage opkomst 'door TikTok' Bekijk deze video » Veel coronamaatregelen tijdens stembus presidentsverkiezingen in Polen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Presidentsverkiezingen in Polen, bepalend voor rol in Europa

De presidentsverkiezingen in Polen zijn in volle gang. Wie er gaat winnen, weet nog niemand, maar het belang is groot. De winnaar van de verkiezingen zal de positie van het land in de Europese Unie beïnvloeden. De vraag is of Polen verder afstand doet van Brussel, of toch weer aanschuiven.

Bekijk de video van AD Nieuws over de presidentsverkiezingen in Polen hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Presidentsverkiezingen in Polen, bepalend voor rol in Europa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV