Start nieuw seizoen Andere Tijden Sport: Bekijk zondag special over gekleurde spelers in oranje

Start nieuw seizoen Andere Tijden Sport: Bekijk zondag special over gekleurde spelers in oranje

Vanaf vandaag een nieuw seizoen Andere Tijden Sport. Zondag 12 juli een aflevering over de impact van spelers met een Surinaamse, Molukse en Marokkaanse achtergrond in Oranje.

Presentator Humberto Tan vertelt over Humphrey Mijnals, een voetballer die het Nederlands elftal haalde en Surinaamse roots heeft. Hoe moeilijk is het voor donkere spelers om door te breken en te worden geaccepteerd? Met onder meer de droom van historicus Nadia Bouras, bekijk haar toespraak in de onderstaande video.

__De special van Andere Tijden Sport over donkere spelers in het Nederlands elftal is op zondag 12 juli om 23.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden Sport terugkijken bij Gids.tv.

Start nieuw seizoen <em>Andere Tijden Sport</em>: Bekijk zondag special over gekleurde spelers in oranje Vanaf vandaag een nieuw seizoen Andere Tijden Sport. Zondag 12 juli een aflevering over de impact van spelers met een Surinaamse, Molukse en Marokkaanse achtergrond in Oranje. Presentator Humberto Tan vertelt over Humphrey Mijnals, een voetballer die het Nederlands elftal haalde en Surinaamse roots heeft. Hoe moeilijk is het voor donkere spelers om door te breken en te worden geaccepteerd? Met onder meer de droom van historicus Nadia Bouras, bekijk haar toespraak in de onderstaande video. __De special van Andere Tijden Sport over donkere spelers in het Nederlands elftal is op zondag 12 juli om 23.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden Sport terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Start nieuw seizoen Andere Tijden Sport: Bekijk zondag special over gekleurde spelers in oranje

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Start nieuw seizoen Andere Tijden Sport: Bekijk zondag special over gekleurde spelers in oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV