NOS Jeugdjournaal: kinderen delen ervaringen met racisme (video)

NOS Jeugdjournaal: kinderen delen ervaringen met racisme (video)

Op zondag 12 juli staat de NPO in het teken van racisme. Verschillende programma's staan in het teken van racisme en het NOS Jeugdjournaal is er daar één van. In deze speciale uitzending van het Jeugdjournaal komen kinderen aan het woord die zelf te maken hebben gehad met racisme. Zij delen hun heftige ervaringen en hopen dat ze daarmee kunnen bijdragen aan een oplossing voor dit probleem.

Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hieronder. De hele uitzending van het NOS Jeugdjournaal over racisme zie je zondag 12 juli vanaf 19:10 op NPO 3.

<em>NOS Jeugdjournaal</em>: kinderen delen ervaringen met racisme (video) Op zondag 12 juli staat de NPO in het teken van racisme. Verschillende programma's staan in het teken van racisme en het NOS Jeugdjournaal is er daar één van. In deze speciale uitzending van het Jeugdjournaal komen kinderen aan het woord die zelf te maken hebben gehad met racisme. Zij delen hun heftige ervaringen en hopen dat ze daarmee kunnen bijdragen aan een oplossing voor dit probleem. Bekijk het fragment uit het NOS Jeugdjournaal hieronder. De hele uitzending van het NOS Jeugdjournaal over racisme zie je zondag 12 juli vanaf 19:10 op NPO 3. Bekijk ook NOS Jeugdjournaal: basisschoolkinderen regelmatig uitgescholden om huidskleur Bekijk deze video » Bijzonder! Jada zingt op de slavernijherdenking (video) Bekijk deze video »
TV :
NOS Jeugdjournaal: kinderen delen ervaringen met racisme (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Jeugdjournaal: kinderen delen ervaringen met racisme (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV