RTL Boulevard: illegale straatgevechten steeds populairder in Nederland

RTL Boulevard: illegale straatgevechten steeds populairder in Nederland

Illegale straatgevechten, ook wel bekend als hoodfights, worden steeds populairder in Nederland. Deze kickbokswedstrijden worden in de buitenlucht georganiseerd en live uitgezonden op Instagram. De hype begon in Amsterdam, maar wordt inmiddels door het hele land gedaan. De politie ziet de gevechten nog als illegaal, maar daar moet volgens de organisator snel verandering in komen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard over de hoodfights hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: illegale straatgevechten steeds populairder in Nederland Illegale straatgevechten, ook wel bekend als hoodfights, worden steeds populairder in Nederland. Deze kickbokswedstrijden worden in de buitenlucht georganiseerd en live uitgezonden op Instagram. De hype begon in Amsterdam, maar wordt inmiddels door het hele land gedaan. De politie ziet de gevechten nog als illegaal, maar daar moet volgens de organisator snel verandering in komen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard over de hoodfights hieronder. Bekijk ook UFC Fight Night: Dustin Poirier vs. Dan Hooker, bekijk alle hoogtepunten Bekijk deze video » UFC 251: bekijk alle hoogtepunten en de volledige gevechten terug Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: illegale straatgevechten steeds populairder in Nederland

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: illegale straatgevechten steeds populairder in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV