Zien: Connie Witteman ontroostbaar door verdwenen Instagram-foto's

Zien: Connie Witteman ontroostbaar door verdwenen Instagram-foto's

Dat Connie Witteman ontzettend fanatiek is op Instagram, is wel bekend - ze slingert dagelijks tientallen foto's en filmpjes de wijde wereld in. Door een hack is al haar content van het sociale medium verdwenen en dat komt hard aan bij Connie. Ze kan haar tranen zelfs niet bedwingen.

Contact met volgers
Een hacker zorgde voor verwarring bij Connies volgers door al haar foto's te verwijderen. Het is een flinke tegenvaller voor de fanatieke Instagrammer, want ze vond het geweldig om zes uur per dag in contact te staan met haar volgers en al hun berichtjes te beantwoorden. Ze voorziet mensen die in de problemen zitten zelfs van raad via haar "DM's".

Bekijk het gesprek van Shownieuws met Connie Witteman hieronder.

Zien: <em>Connie Witteman</em> ontroostbaar door verdwenen Instagram-foto's Dat Connie Witteman ontzettend fanatiek is op Instagram, is wel bekend - ze slingert dagelijks tientallen foto's en filmpjes de wijde wereld in. Door een hack is al haar content van het sociale medium verdwenen en dat komt hard aan bij Connie. Ze kan haar tranen zelfs niet bedwingen. Contact met volgersEen hacker zorgde voor verwarring bij Connies volgers door al haar foto's te verwijderen. Het is een flinke tegenvaller voor de fanatieke Instagrammer, want ze vond het geweldig om zes uur per dag in contact te staan met haar volgers en al hun berichtjes te beantwoorden. Ze voorziet mensen die in de problemen zitten zelfs van raad via haar "DM's". Bekijk het gesprek van Shownieuws met Connie Witteman hieronder. Bekijk ook Connie Witteman niet te spreken over stofzuigermerk: "Hij doet het 3 minuten. Miskoop!" Bekijk deze video » Video: Connie Witteman verklapt rare gewoonte Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Connie Witteman ontroostbaar door verdwenen Instagram-foto's

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Connie Witteman ontroostbaar door verdwenen Instagram-foto's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV