Zoekactie naar vermist meisje op Ameland hervat, bekijk de beelden

Zoekactie naar vermist meisje op Ameland hervat, bekijk de beelden

In Ameland werden twee meisjes in het water overvallen door de stroming. Één meisje kon terug aan wal komen, maar het andere meisje is nog steeds niet gevonden.

Hervat
De reddingsactie werd zondagavond gestaakt, na een hele dag intensief zoeken. Maandagochtend is het zoeken hervat, maar niet meer als reddingsactie.

Bekijk hieronder de AD-video met beelden van de zoekactie.

<em>Zoekactie</em> naar vermist meisje op Ameland hervat, bekijk de beelden In Ameland werden twee meisjes in het water overvallen door de stroming. Één meisje kon terug aan wal komen, maar het andere meisje is nog steeds niet gevonden. HervatDe reddingsactie werd zondagavond gestaakt, na een hele dag intensief zoeken. Maandagochtend is het zoeken hervat, maar niet meer als reddingsactie. Bekijk hieronder de AD-video met beelden van de zoekactie. Bekijk ook Veertienjarig meisje vermist in Noordzee bij Ameland (video) Bekijk deze video » Zoektocht naar actrice Naya Rivera gaat verder: politie zet sonar in (video) Bekijk deze video » Drama op Ameland: Duits meisje nog steeds niet gevonden na zoekactie (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zoekactie naar vermist meisje op Ameland hervat, bekijk de beelden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoekactie naar vermist meisje op Ameland hervat, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV