Man sneert naar witte meisjes in racismedebat: "Gaat jullie om black cocks" (video)

Man sneert naar witte meisjes in racismedebat: "Gaat jullie om black cocks" (video)

Hieronder zie je een fragment uit De stelling van Nederland. Je kunt hier de hele uitzending van De stelling van Nederland terugkijken.

Zondagavond 12 juli werd op NPO 1 De stelling van Nederland uitgezonden. In deze uitzending werd gedebatteerd over racisme in Nederland onder leiding van Jort Kelder. Tijdens het debat nam een man het woord en hij had een opmerkelijk standpunt. Hij ergert zich namelijk aan witte meisjes die naar Black Lives Matter-protesten gaan: "Het gaat hen niet om black lives, maar om black cocks."

Bekijk het fragment uit De stelling van Nederland hieronder.

Man sneert naar witte meisjes in <em>racismedebat</em>: &quot;Gaat jullie om <em>black cocks</em>&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit De stelling van Nederland. Je kunt hier de hele uitzending van De stelling van Nederland terugkijken. Zondagavond 12 juli werd op NPO 1 De stelling van Nederland uitgezonden. In deze uitzending werd gedebatteerd over racisme in Nederland onder leiding van Jort Kelder. Tijdens het debat nam een man het woord en hij had een opmerkelijk standpunt. Hij ergert zich namelijk aan witte meisjes die naar Black Lives Matter-protesten gaan: "Het gaat hen niet om black lives, maar om black cocks." Bekijk het fragment uit De stelling van Nederland hieronder. Bekijk ook Akwasi geeft optreden tijdens Racismedag NPO: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Man sneert naar witte meisjes in racismedebat: "Gaat jullie om black cocks" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Man sneert naar witte meisjes in racismedebat: "Gaat jullie om black cocks" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen