Video: Pieter Omtzigt over zijn strijd om lijsttrekkerschap CDA met Hugo de Jonge

Video: Pieter Omtzigt over zijn strijd om lijsttrekkerschap CDA met Hugo de Jonge

Er zijn nog twee kandidaten over voor het lijsttrekkerschap van het CDA: Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt. Vanavond, maandag 13 juli, gaan De Jonge en Omtzigt met elkaar in debat in het programma Op1. De stembussen zijn open tot dinsdag 14 juli om 12:00 uur en woensdag wordt dan bekendgemaakt wie er als winnaar uit de strijd komt. In gesprek met het AD vertelt Omtzigt over de spannende strijd met De Jonge.

Bekijk de video van het AD met Pieter Omtzigt hieronder.

Video: <em>Pieter Omtzigt</em> over zijn strijd om lijsttrekkerschap <em>CDA</em> met Hugo de Jonge Er zijn nog twee kandidaten over voor het lijsttrekkerschap van het CDA: Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt. Vanavond, maandag 13 juli, gaan De Jonge en Omtzigt met elkaar in debat in het programma Op1. De stembussen zijn open tot dinsdag 14 juli om 12:00 uur en woensdag wordt dan bekendgemaakt wie er als winnaar uit de strijd komt. In gesprek met het AD vertelt Omtzigt over de spannende strijd met De Jonge. Bekijk de video van het AD met Pieter Omtzigt hieronder. Bekijk ook Video: Joost Vullings doet voorspelling over nieuwe CDA-lijsttrekker bij Op1 Bekijk deze video » Spannend: CDA-verkiezing mondt uit in thriller 'Ik moet nog vechten voor 1,3 procent van de stemmen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Pieter Omtzigt over zijn strijd om lijsttrekkerschap CDA met Hugo de Jonge

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Pieter Omtzigt over zijn strijd om lijsttrekkerschap CDA met Hugo de Jonge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV