Mark Rutte maakt grap over Zwarte Piet in Op1 en speelt met vuur (video)

Mark Rutte maakt grap over Zwarte Piet in Op1 en speelt met vuur (video)

Op zondag 12 juli was premier Mark Rutte te gast in een speciale uitzending van Op1, waarin hij exclusief werd geïnterviewd door Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Aan het eind van de uitzending vertelde Pauw de kijker dat we vanavond (13 juli) een debat kunnen verwachten tussen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt. Voor Rutte vormde dit aanleiding tot het maken van een gewaagde grap...

Zwarte Piet
Pauw vroeg aan Rutte, die het voorgaande uur had teruggeblikt op de coronacrisis, om welke Hugo en Pieter hij denkt dat het gaat. "Nou, ik denk Zwarte Piet," grapt Rutte in eerste instantie. Ekiz reageert direct nogal overdreven: "Oh, oh, ik voel een rel aankomen!" De premier krabbelt vervolgens snel terug en roept twee keer "sorry", maar het kwaad lijkt al geschied. In deze tijden liggen grappen over Zwarte Piet nogal gevoelig, dus Rutte begeeft zich op glad ijs.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mark Rutte</em> maakt grap over Zwarte Piet in <em>Op1</em> en speelt met vuur (video) Op zondag 12 juli was premier Mark Rutte te gast in een speciale uitzending van Op1, waarin hij exclusief werd geïnterviewd door Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Aan het eind van de uitzending vertelde Pauw de kijker dat we vanavond (13 juli) een debat kunnen verwachten tussen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt. Voor Rutte vormde dit aanleiding tot het maken van een gewaagde grap... Zwarte PietPauw vroeg aan Rutte, die het voorgaande uur had teruggeblikt op de coronacrisis, om welke Hugo en Pieter hij denkt dat het gaat. "Nou, ik denk Zwarte Piet," grapt Rutte in eerste instantie. Ekiz reageert direct nogal overdreven: "Oh, oh, ik voel een rel aankomen!" De premier krabbelt vervolgens snel terug en roept twee keer "sorry", maar het kwaad lijkt al geschied. In deze tijden liggen grappen over Zwarte Piet nogal gevoelig, dus Rutte begeeft zich op glad ijs. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Mark Rutte over dag van zijn televisietoespraak: "Een heftige dag" Bekijk deze video » Op1 gemist? Mark Rutte over de stille ramp in de verpleeghuizen Bekijk deze video » Mark Rutte in Op1 over mondkapjes: "Schijnveiligheid was niet het goede woord" Bekijk deze video »
Talkshow :
Mark Rutte maakt grap over Zwarte Piet in Op1 en speelt met vuur (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte maakt grap over Zwarte Piet in Op1 en speelt met vuur (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV