Washington Redskins verandert naam na stevige kritiek (video)

Washington Redskins verandert naam na stevige kritiek (video)

De Washington Redskins gaan verder onder een andere naam. De American Football-club, die uitkomt in de Amerikaanse NFL, kreeg veel kritiek op de clubnaam. Redskins is namelijk een verwijzing naar de oorspronkelijke bewoners van het continent en wordt al kwetsend ervaren. Wat de nieuwe naam van de club wordt, is nog niet bekend.

Bekijk de video van NOS Stories over de Washington Redskins hieronder.

<em>Washington Redskins</em> verandert naam na stevige kritiek (video) De Washington Redskins gaan verder onder een andere naam. De American Football-club, die uitkomt in de Amerikaanse NFL, kreeg veel kritiek op de clubnaam. Redskins is namelijk een verwijzing naar de oorspronkelijke bewoners van het continent en wordt al kwetsend ervaren. Wat de nieuwe naam van de club wordt, is nog niet bekend. Bekijk de video van NOS Stories over de Washington Redskins hieronder. Bekijk ook Samenvatting Super Bowl LIV 2020: San Francisco 49ers - Kansas City Chiefs Bekijk deze video » Half time-show Shakira en Jennifer Lopez: bekijk de hoogtepunten Bekijk deze video »
Sport :
Washington Redskins verandert naam na stevige kritiek (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Washington Redskins verandert naam na stevige kritiek (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV