Zien: 80-jarige man met rolater overlijdt na val in water in Zwijndrecht

Zien: 80-jarige man met rolater overlijdt na val in water in Zwijndrecht

Zien: 80-jarige man met rolater overlijdt na val in water in <em>Zwijndrecht</em> Een 80-jarige man die vanochtend met zijn rollator in het water belandde, is na het ongeval overleden. De politie laat weten dat de man in een verpleeghuis woonde. Het is niet bekend hoe lang de man al in het water lag. Er wordt niet uitgegaan van een misdrijf. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de 80-jarige man hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Dochter Nelson Mandela op 59-jarige leeftijd overleden (video) Bekijk deze video » NOS Stories: Overstromingen in China richten veel schade aan Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: 80-jarige man met rolater overlijdt na val in water in Zwijndrecht

Een 80-jarige man die vanochtend met zijn rollator in het water belandde, is na het ongeval overleden. De politie laat weten dat de man in een verpleeghuis woonde. Het is niet bekend hoe lang de man al in het water lag. Er wordt niet uitgegaan van een misdrijf.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de 80-jarige man hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: 80-jarige man met rolater overlijdt na val in water in Zwijndrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV