NOS Stories: Videobeelden van overvol café, geen boete maar een waarschuwing

NOS Stories: Videobeelden van overvol café, geen boete maar een waarschuwing

<em>NOS Stories:</em> Videobeelden van overvol café, geen boete maar een waarschuwing In het café waar het filmpje werd gemaakt, stonden veel te veel mensen. Inmiddels heeft het café een waarschuwing gekregen vanwege de drukte. De eigenaar van het café reageerde op het filmpje. Hij zegt dat het erg moeilijk is om de regels te handhaven, zeker als bezoekers allemaal niet meewerken. Bekijk de beelden van NOS Stories over het overvolle café hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Bekijk hier de nieuwe coronaregels in het voetbalstadion Bekijk deze video » Ferd Grapperhaus tegen ouders feestende jongeren: 'In opvoeding tandje gemist' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Videobeelden van overvol café, geen boete maar een waarschuwing

In het café waar het filmpje werd gemaakt, stonden veel te veel mensen. Inmiddels heeft het café een waarschuwing gekregen vanwege de drukte. De eigenaar van het café reageerde op het filmpje. Hij zegt dat het erg moeilijk is om de regels te handhaven, zeker als bezoekers allemaal niet meewerken.

Bekijk de beelden van NOS Stories over het overvolle café hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Videobeelden van overvol café, geen boete maar een waarschuwing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV