Down The Road: Deelnemers mogen een paar dagen zelfstandig wonen

Down The Road: Deelnemers mogen een paar dagen zelfstandig wonen

<em>Down The Road:</em> Deelnemers mogen een paar dagen zelfstandig wonen De deelnemers van Down The Road mochten een paar dagen zelfstandig wonen. Dat stond niet iedereen aan. "De grootste risico's zijn wilde dieren, gijzelingen, een bompakket of een bombrief...", zegt een van de deelnemers. Down The Road is elke dinsdagavond om 21:15 te zien op NPO3. Je kunt de hele aflevering en de leuskte fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Down The Road: Lachen om de pittige pakjes van prostituees Bekijk deze video » Down The Road: ‘Ik heb geen syndroom van Down en zal het niet krijgen’ Bekijk deze video »
TV :
Down The Road: Deelnemers mogen een paar dagen zelfstandig wonen

De deelnemers van Down The Road mochten een paar dagen zelfstandig wonen. Dat stond niet iedereen aan. "De grootste risico's zijn wilde dieren, gijzelingen, een bompakket of een bombrief...", zegt een van de deelnemers.

Down The Road is elke dinsdagavond om 21:15 te zien op NPO3. Je kunt de hele aflevering en de leuskte fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Down The Road: Deelnemers mogen een paar dagen zelfstandig wonen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV