Video: Elf doden door bomaanslag Taliban in Afghanistan

Video: Elf doden door bomaanslag Taliban in Afghanistan

Video: Elf doden door bomaanslag <em>Taliban</em> in <em>Afghanistan</em> De Taliban heeft maandagochtend (13 juli) een aanslag gepleegd in Afghanistan. Het stadje Aybak was het doelwit van de aanslag. Bij de aanslag op de lokale inlichtingendienst raakten zo'n zestig mensen gewond. Elf mensen overleden. Bekijk de beelden van AD Nieuws over de aanslag hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Dode door schietpartij in Louisville bij protest, bekijk de schokkende beelden Bekijk deze video » Schokkende beelden: mortieraanval in Afghanistan veroorzaakt tientallen doden Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Elf doden door bomaanslag Taliban in Afghanistan

De Taliban heeft maandagochtend (13 juli) een aanslag gepleegd in Afghanistan. Het stadje Aybak was het doelwit van de aanslag. Bij de aanslag op de lokale inlichtingendienst raakten zo'n zestig mensen gewond. Elf mensen overleden.

Bekijk de beelden van AD Nieuws over de aanslag hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Elf doden door bomaanslag Taliban in Afghanistan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV