Samenvatting Villareal - Real Sociedad (La Liga)

Samenvatting Villareal - Real Sociedad (La Liga)

Samenvatting <em>Villareal - Real Sociedad</em> (La Liga) Villareal en Real Sociedad speelden in deze speelronde van de Spaanse competitie. In de eerste helft werd er door beide teams niet gescoord. In de tweede helft kwam daar verandering in. In de 63e minuut scoorde Real Sociedad het eerste doelpunt. In de 75e minuut scoorden zij nog een keer. Villareal scoorde in de 84e minuut de aansluitingstreffer. Uiteindelijk werd het 1-2. Bekijk de hele samenvatting van Villareal - Real Sociedad hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Samenvatting Sevilla - Mallorca (La Liga) Bekijk deze video » Samenvatting Napoli - AC Milan (Serie A) Bekijk deze video »
Samenvatting :
Samenvatting Villareal - Real Sociedad (La Liga)

Villareal en Real Sociedad speelden in deze speelronde van de Spaanse competitie. In de eerste helft werd er door beide teams niet gescoord. In de tweede helft kwam daar verandering in. In de 63e minuut scoorde Real Sociedad het eerste doelpunt. In de 75e minuut scoorden zij nog een keer. Villareal scoorde in de 84e minuut de aansluitingstreffer. Uiteindelijk werd het 1-2.

Bekijk de hele samenvatting van Villareal - Real Sociedad hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Villareal - Real Sociedad (La Liga) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV