Bureau Burgwallen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Burgwallen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Burgwallen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending RTL 4 herhaalt de komende maandagen om 21:25 uur, op het tijdstip van het gestopte Beau, het eerste seizoen van Bureau Burgwallen, waarin Ewout Genemans vier maanden lang de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam volgt. DichtbijGenemans volgt de agenten op het bureau, in de auto en bij heftige arrestaties of charges. Volgens RTL werd het beeld van politieagenten in Nederland nog niet eerder van zo dichtbij vastgelegd. Fors geweldDe agenten van politiebureau Burgwallen bewaken het hart van de stad Amsterdam. Het bureau registreert ieder jaar bijna 8500 arrestaties waarvan altijd een aantal met geweld en soms met fors geweld; ze pakken jaarlijks bijna 900 straatdealers op en krijgen 650 aan prostitutie gelinkte meldingen. VoorbereidingenAls kijker leer je de mensen achter de uniformen kennen en het team neemt je mee bij voorbereidingen op acties en diensten, waardoor het duidelijk wordt hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen. Ewout ziet arrestatie met getrokken pistolen: "Mijn hart zit in m'n keel" Bekijk deze video » Bureau Burgwallen: Undercoverteam in actie na horlogeroof Bekijk deze video » Agenten Bureau Burgwallen over serie: 'We worden nu herkend op straat' Bekijk deze video »
Uitzending :
Bureau Burgwallen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

RTL 4 herhaalt de komende maandagen om 21:25 uur, op het tijdstip van het gestopte Beau, het eerste seizoen van Bureau Burgwallen, waarin Ewout Genemans vier maanden lang de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam volgt.

Dichtbij
Genemans volgt de agenten op het bureau, in de auto en bij heftige arrestaties of charges. Volgens RTL werd het beeld van politieagenten in Nederland nog niet eerder van zo dichtbij vastgelegd.

Fors geweld
De agenten van politiebureau Burgwallen bewaken het hart van de stad Amsterdam. Het bureau registreert ieder jaar bijna 8500 arrestaties waarvan altijd een aantal met geweld en soms met fors geweld; ze pakken jaarlijks bijna 900 straatdealers op en krijgen 650 aan prostitutie gelinkte meldingen.

Voorbereidingen
Als kijker leer je de mensen achter de uniformen kennen en het team neemt je mee bij voorbereidingen op acties en diensten, waardoor het duidelijk wordt hoe en waarom agenten bij incidenten op een bepaalde manier handelen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bureau Burgwallen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bureau Burgwallen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV