Mythbusters-presentator Grant Imahara (49) overleden: bekijk zijn imposante carrière

Mythbusters-presentator Grant Imahara (49) overleden: bekijk zijn imposante carrière

De voormalig Mythbusters-presentator en robottechnicus Grant Imahara is plotseling overleden aan een hersenaneurysma. Dit nieuws is inmiddels bevestigd door Discovery, de producent van Mythbusters. Imahara werd 49 jaar oud.

Grote naam achter de schermen
Imahara werd bij het grote publiek bekend als presentator van Mythbusters. Van 2005 tot 2014 presenteerde hij het populaire wetenschappelijke programma samen met Kari Byron en Tory Belleci. Maar ook achter de schermen was Imahara een grote naam. De technicus werkte onder meer mee aan films van The Matrix en Star Wars.

Bekijk een overzicht van de imposante carrière van Grant Imahara hieronder in de video van YouTube-kanaal Grunge.

<em>Mythbusters</em>-presentator <em>Grant Imahara</em> (49) overleden: bekijk zijn imposante carrière De voormalig Mythbusters-presentator en robottechnicus Grant Imahara is plotseling overleden aan een hersenaneurysma. Dit nieuws is inmiddels bevestigd door Discovery, de producent van Mythbusters. Imahara werd 49 jaar oud. Grote naam achter de schermenImahara werd bij het grote publiek bekend als presentator van Mythbusters. Van 2005 tot 2014 presenteerde hij het populaire wetenschappelijke programma samen met Kari Byron en Tory Belleci. Maar ook achter de schermen was Imahara een grote naam. De technicus werkte onder meer mee aan films van The Matrix en Star Wars. Bekijk een overzicht van de imposante carrière van Grant Imahara hieronder in de video van YouTube-kanaal Grunge. Bekijk ook Ajax-icoon Wim Suurbier (75) overleden, bekijk de reactie van Aad de Mos Bekijk deze video » Dochter Nelson Mandela op 59-jarige leeftijd overleden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mythbusters-presentator Grant Imahara (49) overleden: bekijk zijn imposante carrière


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mythbusters-presentator Grant Imahara (49) overleden: bekijk zijn imposante carrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV