Zien: Moderne Slavernij in Engelse kledingfabrieken, bekijk de beelden

Zien: Moderne Slavernij in Engelse kledingfabrieken, bekijk de beelden

Een Britse politicus is erachter gekomen dat de werkomstandigheden en het loon in Engelse textielfabrieken soms wel erg slecht zijn. Er wordt zelfs gesproken van moderne slavernij.

Aanpakken
Bij het kledingmerk Boohoo krijgen medewerkers tussen de 2 en 4 pond per uur betaald. Dat is een stuk minder dan het wettelijk minimumloon van 8,72 per uur. De minister van justitie zegt het strenger te willen gaan aanpakken.

Bekijk hieronder het fragment van NOS met beelden van de kledingfabrieken.

Zien: Moderne <em>Slavernij</em> in Engelse kledingfabrieken, bekijk de beelden Een Britse politicus is erachter gekomen dat de werkomstandigheden en het loon in Engelse textielfabrieken soms wel erg slecht zijn. Er wordt zelfs gesproken van moderne slavernij. AanpakkenBij het kledingmerk Boohoo krijgen medewerkers tussen de 2 en 4 pond per uur betaald. Dat is een stuk minder dan het wettelijk minimumloon van 8,72 per uur. De minister van justitie zegt het strenger te willen gaan aanpakken. Bekijk hieronder het fragment van NOS met beelden van de kledingfabrieken. Bekijk ook VPRO Zomergasten: alle hoogtepunten van drie jaar Janine Abbring Bekijk deze video » Hugo de Jonge over de spannende CDA-strijd: 'Omtzigt hoort sowieso in ons team' (video) Bekijk deze video » Video: Boeren geven kabinet ultimatum: 'Heel Nederland gaat plat' Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV