Eerste beelden Het beste van Heel Holland Bakt: herinneringen aan Martine Bijl

Eerste beelden Het beste van Heel Holland Bakt: herinneringen aan Martine Bijl

Vanaf woensdag 15 juli is het programma Het beste van Heel Holland Bakt te zien op NPO 1, waarin de hoogtepunten uit de afgelopen zeven seizoenen de revue passeren. Dat betekent ook dat er weer beelden te zien zijn van Martine Bijl, die de eerste drie seizoenen van het programma presenteerde. En verder: bloopers, nooit eerder vertoonde beelden en schitterende creaties.

Bekijk de eerste beelden van Het beste van Heel Holland Bakt hieronder.

Het beste van Heel Holland Bakt is vanaf woensdag 15 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de afleveringen van Het beste van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Eerste beelden <em>Het beste van Heel Holland Bakt</em>: herinneringen aan Martine Bijl Vanaf woensdag 15 juli is het programma Het beste van Heel Holland Bakt te zien op NPO 1, waarin de hoogtepunten uit de afgelopen zeven seizoenen de revue passeren. Dat betekent ook dat er weer beelden te zien zijn van Martine Bijl, die de eerste drie seizoenen van het programma presenteerde. En verder: bloopers, nooit eerder vertoonde beelden en schitterende creaties. Bekijk de eerste beelden van Het beste van Heel Holland Bakt hieronder. Het beste van Heel Holland Bakt is vanaf woensdag 15 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de afleveringen van Het beste van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heel Holland Bakt Kids zoekt kandidaten, bekijk oproep André van Duin Bekijk deze video » Deze zomer: Het Beste van Heel Holland Bakt op tv Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Het beste van Heel Holland Bakt: herinneringen aan Martine BijlPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Het beste van Heel Holland Bakt: herinneringen aan Martine Bijl of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen