Bas Smit test met Radio 538-sidekick Chris Bergström Chinese gadgets

Bas Smit test met Radio 538-sidekick Chris Bergström Chinese gadgets

Bas Smit is vandaag, woensdag 15 juli, op bezoek bij zijn vrienden van Radio 538. Zijn doel is om Radio 538-sidekick Chris Bergström bekender te maken. Bas en Chris gaan samen Chinese gadgets testen en via het social media-kanaal van Bas Smit en Radio 538 kun je de avonturen van de mannen zien.

Bekijk de Instagram Stories van Bas Smit bij Radio 538 hieronder.

<em>Bas Smit</em> test met <em>Radio 538</em>-sidekick <em>Chris Bergström</em> Chinese gadgets Bas Smit is vandaag, woensdag 15 juli, op bezoek bij zijn vrienden van Radio 538. Zijn doel is om Radio 538-sidekick Chris Bergström bekender te maken. Bas en Chris gaan samen Chinese gadgets testen en via het social media-kanaal van Bas Smit en Radio 538 kun je de avonturen van de mannen zien. Bekijk de Instagram Stories van Bas Smit bij Radio 538 hieronder. Bekijk ook Gerard Joling deelt sneer uit aan Gordon: "Laten we het niet over Gordon hebben" Bekijk deze video » Bekijk tijdelijk afscheid van Jo van Egmond bij Radio 538 Bekijk deze video »
Entertainment :
Bas Smit test met Radio 538-sidekick Chris Bergström Chinese gadgets

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bas Smit test met Radio 538-sidekick Chris Bergström Chinese gadgets of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV