Lang Leve De Liefde: Pijnlijk gesprek over gelijkwaardige partner: ‘Dat doet mij zeer’

Lang Leve De Liefde: Pijnlijk gesprek over gelijkwaardige partner: ‘Dat doet mij zeer’

In Lang Leve De Liefde zijn twee mensen aan het daten, maar ze lijken niet echt een goede match te zijn. “Ik ben dus voor luxedingen. Ik ben dus voor vakanties. Dan zou ik een leuk vriendje willen die dat ook kan doen. Een gelijkwaardige partner”, vertelt zij. “Ik sta op de onderste trede van de ladder, jij staat op de vijfde trede”, reageert haar date, die zich 'minder' voelt. “Dat doet mij zeer.”

Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Pijnlijk gesprek over gelijkwaardige partner: ‘Dat doet mij zeer’ In Lang Leve De Liefde zijn twee mensen aan het daten, maar ze lijken niet echt een goede match te zijn. “Ik ben dus voor luxedingen. Ik ben dus voor vakanties. Dan zou ik een leuk vriendje willen die dat ook kan doen. Een gelijkwaardige partner”, vertelt zij. “Ik sta op de onderste trede van de ladder, jij staat op de vijfde trede”, reageert haar date, die zich 'minder' voelt. “Dat doet mij zeer.” Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde gemist? Linda en Remon zijn officieel verliefd Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: drolpantoffels blijken een regelrechte afknapper (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Pijnlijk gesprek over gelijkwaardige partner: ‘Dat doet mij zeer’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Pijnlijk gesprek over gelijkwaardige partner: ‘Dat doet mij zeer’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV