Actiekomedie Lethal weapon 4 met Mel Gibson woensdag te zien bij Veronica

Actiekomedie Lethal weapon 4 met Mel Gibson woensdag te zien bij Veronica

Actiekomedie <em>Lethal weapon 4</em> met <em>Mel Gibson</em> woensdag te zien bij <em>Veronica</em> Het politieduo Riggs en Murtaugh krijgt het in Lethal Weapon 4 aan de stok met een stel Aziaten, die in mensensmokkel en vals geld zijn gespecialiseerd. Het politieduo Riggs (Mel Gibson) en Murtaugh (Danny Glover) mag ook in dit vierde deel van de Lethal Weapon-reeks weer aan de bak. Gaat Murtaugh na deze zaak dan nu echt met pensioen? Bekijk de trailer van Lethal weapon 4 hierboven. Lethal weapon 4 is woensdag 15 juli om 20:30 uur te zien bij Veronica. Bekijk ook Bekijk hier de nieuwe trailer van What Women Want-remake, What Men Want Bekijk deze video »
Film :
Actiekomedie Lethal weapon 4 met Mel Gibson woensdag te zien bij Veronica

Het politieduo Riggs en Murtaugh krijgt het in Lethal Weapon 4 aan de stok met een stel Aziaten, die in mensensmokkel en vals geld zijn gespecialiseerd. Het politieduo Riggs (Mel Gibson) en Murtaugh (Danny Glover) mag ook in dit vierde deel van de Lethal Weapon-reeks weer aan de bak. Gaat Murtaugh na deze zaak dan nu echt met pensioen?

Bekijk de trailer van Lethal weapon 4 hierboven.

Lethal weapon 4 is woensdag 15 juli om 20:30 uur te zien bij Veronica.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actiekomedie Lethal weapon 4 met Mel Gibson woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV