Nieuwe film Project Power met Jamie Foxx 14 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Nieuwe film Project Power met Jamie Foxx 14 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Vanaf 14 augustus kunnen we weer genieten van een steengoede Netflix-productie. De film Project Power, met onder meer Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrol, belooft een waar spektakel te worden.

Superkrachten door pil
De film gaat over een pil die is ontwikkeld waarmee je superkrachten kunt krijgen. Welke kracht je krijgt, weet je pas wanneer je de pil hebt geslikt. Er zit echter een flinke adder onder het gras: het slikken van de pil kan ook dodelijk zijn. De pil neemt de hele stad New Orleans over en de situatie loopt volledig uit de hand. Tijd voor een plaatselijke politieagent (Joseph Gordon-Levitt), een tienerdealer (Dominique Fishback) en een voormalige soldaat (Jamie Foxx) om in te grijpen.

Bekijk de trailer van Project Power hieronder. De nieuwe film Project Power is vanaf 14 augustus te zien op Netflix.

Nieuwe film <em>Project Power</em> met <em>Jamie Foxx</em> 14 augustus op Netflix, bekijk de trailer Vanaf 14 augustus kunnen we weer genieten van een steengoede Netflix-productie. De film Project Power, met onder meer Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrol, belooft een waar spektakel te worden. Superkrachten door pilDe film gaat over een pil die is ontwikkeld waarmee je superkrachten kunt krijgen. Welke kracht je krijgt, weet je pas wanneer je de pil hebt geslikt. Er zit echter een flinke adder onder het gras: het slikken van de pil kan ook dodelijk zijn. De pil neemt de hele stad New Orleans over en de situatie loopt volledig uit de hand. Tijd voor een plaatselijke politieagent (Joseph Gordon-Levitt), een tienerdealer (Dominique Fishback) en een voormalige soldaat (Jamie Foxx) om in te grijpen. Bekijk de trailer van Project Power hieronder. De nieuwe film Project Power is vanaf 14 augustus te zien op Netflix. Bekijk ook The Old Guard nu te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Zien: Marwan Kenzari vertelt over bijzondere rol in The Old Guard Bekijk deze video »
Film :
Nieuwe film Project Power met Jamie Foxx 14 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe film Project Power met Jamie Foxx 14 augustus op Netflix, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV