RTL Boulevard: Tippi Wan-actrice over stereotypering in Gooische Vrouwen

RTL Boulevard: Tippi Wan-actrice over stereotypering in Gooische Vrouwen

Cystine Carreon speelde jarenlang de Aziatische oppas Tippi Wan in de serie en films van Gooische Vrouwen. Met terugwerkende kracht blijkt dat personage behoorlijk stereotyperend te zijn en om die reden zijn de films van Gooische Vrouwen aangepast. Tegen RTL Boulevard vertelt Carreon wat ze zelf eigenlijk vond van de stereotypering in haar rol als Tippi Wan.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard met Cystine Carreon hieronder. De serie Gooische Vrouwen is elke werkdag om 22:30 uur te zien op RTL 4.

<em>RTL Boulevard</em>: Tippi Wan-actrice over stereotypering in <em>Gooische Vrouwen</em> Cystine Carreon speelde jarenlang de Aziatische oppas Tippi Wan in de serie en films van Gooische Vrouwen. Met terugwerkende kracht blijkt dat personage behoorlijk stereotyperend te zijn en om die reden zijn de films van Gooische Vrouwen aangepast. Tegen RTL Boulevard vertelt Carreon wat ze zelf eigenlijk vond van de stereotypering in haar rol als Tippi Wan. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard met Cystine Carreon hieronder. De serie Gooische Vrouwen is elke werkdag om 22:30 uur te zien op RTL 4. Bekijk ook Gooische Vrouwen is terug! Vanaf maandag iedere werkdag op RTL4, bekijk de promo Bekijk deze video » Elke werkdag Gooische Vrouwen bij RTL 4: Cheryl Moreiro geeft Willemijn raad Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Tippi Wan-actrice over stereotypering in Gooische Vrouwen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Tippi Wan-actrice over stereotypering in Gooische Vrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV