NOS Stories: man achter masker Blue Whale Challenge laat zich zien (video)

NOS Stories: man achter masker Blue Whale Challenge laat zich zien (video)

De Blue Whale Challenge is erg populair onder jongeren. Instagram-accounts dagen jongeren hierin uit om de opdrachten uit te voeren die steeds heftiger worden. De man achter het masker dat geassocieerd wordt met de challenge is Samuel. Hij is een maskermaker en heeft nooit de intentie gehad dit masker aan de challenge te verbinden en mensen bang te maken.

Bekijk de video van NOS Stories over de Blue Whale Challenge hieronder.

<em>NOS Stories</em>: man achter masker <em>Blue Whale Challenge</em> laat zich zien (video) De Blue Whale Challenge is erg populair onder jongeren. Instagram-accounts dagen jongeren hierin uit om de opdrachten uit te voeren die steeds heftiger worden. De man achter het masker dat geassocieerd wordt met de challenge is Samuel. Hij is een maskermaker en heeft nooit de intentie gehad dit masker aan de challenge te verbinden en mensen bang te maken. Bekijk de video van NOS Stories over de Blue Whale Challenge hieronder. Bekijk ook Reizen Waes: Tom Waes doet de Wanko Soba Noodle Challenge in Japan Bekijk deze video » NOS Stories: De Blue Whale Challenge nog altijd populair onder jongeren Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: man achter masker Blue Whale Challenge laat zich zien (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier