VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending De nieuwe reeks Zomergasten gaat zondagavond van start met rapper/zanger Typhoon als eerste gast bij presentatrice Janine Abbring. Samen bespreken ze zijn ideale televisieavond. ReisTyphoon, geboren als Glenn de Randamie in Zwolle in 1984, hoopt op een avond als een reis, gevuld met zijn inspiratiebronnen, hartenzaken en liefde. Zoals James Baldwin, die zeker gaat langskomen, zegt: "Van een reis weet je nooit precies waar die gaat uitkomen. Een avond die raakt, inspireert en activeert." Zwarte periodeDe muziek die Typhoon eerder dit jaar uitbracht, kwam er niet vanzelf. Het succes van zijn debuutalbum Loba di Basi en een overvolle concertagenda duwden Typhoon na 2015 een zwarte periode in waarin hij kampte met een zware burn out. Hij trad anderhalf jaar niet op. EnergieMet therapie en het hervonden geloof herpakte hij zichzelf. "Een nieuwe reis, een nieuw leven", deelde hij op Instagram. Door de coronacrisis kan hij zijn energie op het grote podium nog even niet kwijt. Zijn verhaal kan hij zondagavond doen in Zomergasten. Bekijk ook het overzicht van alle Zomergasten in 2020. Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De nieuwe reeks Zomergasten gaat zondagavond van start met rapper/zanger Typhoon als eerste gast bij presentatrice Janine Abbring. Samen bespreken ze zijn ideale televisieavond.

Reis
Typhoon, geboren als Glenn de Randamie in Zwolle in 1984, hoopt op een avond als een reis, gevuld met zijn inspiratiebronnen, hartenzaken en liefde. Zoals James Baldwin, die zeker gaat langskomen, zegt: "Van een reis weet je nooit precies waar die gaat uitkomen. Een avond die raakt, inspireert en activeert."

Zwarte periode
De muziek die Typhoon eerder dit jaar uitbracht, kwam er niet vanzelf. Het succes van zijn debuutalbum Loba di Basi en een overvolle concertagenda duwden Typhoon na 2015 een zwarte periode in waarin hij kampte met een zware burn out. Hij trad anderhalf jaar niet op.

Energie
Met therapie en het hervonden geloof herpakte hij zichzelf. "Een nieuwe reis, een nieuw leven", deelde hij op Instagram. Door de coronacrisis kan hij zijn energie op het grote podium nog even niet kwijt. Zijn verhaal kan hij zondagavond doen in Zomergasten.

Bekijk ook het overzicht van alle Zomergasten in 2020.

Bekijk hier alle video's en artikelen van VPRO Zomergasten
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV