Roze Maandag in Tilburg escaleert: "De Gestapo komt de kermis slopen" (video)

Roze Maandag in Tilburg escaleert: "De Gestapo komt de kermis slopen" (video)

Afgelopen maandag (20 juli) was het weer Roze Maandag in Tilburg, een traditie tijdens de jaarlijkse kermis. Het is een evenement dat speciaal voor de LHBT-gemeenschap wordt georganiseerd, maar dit jaar ging het mis: omdat de coronamaatregelen massaal werden genegeerd, greep de politie - door de filmer bestempeld als "Gestapo" - in.

<em>Roze Maandag</em> in Tilburg escaleert: &quot;De Gestapo komt de kermis slopen&quot; (video) Afgelopen maandag (20 juli) was het weer Roze Maandag in Tilburg, een traditie tijdens de jaarlijkse kermis. Het is een evenement dat speciaal voor de LHBT-gemeenschap wordt georganiseerd, maar dit jaar ging het mis: omdat de coronamaatregelen massaal werden genegeerd, greep de politie - door de filmer bestempeld als "Gestapo" - in. Linkse kartelMeteen aan het begin van de video spuit de filmer de bekende PVV- en Forum voor Democratie-retoriek, waardoor het bijna een politiek statement wordt: "De gemeente Tilburg maakt de kermis kapot, het linkse kartel is knettergek! En hier staat de Gestapo met een razzia om de kermis te slopen!" Het zijn felle uitspraken, en daarmee houdt het commentaar van de filmer nog lang niet op. Bekijk de video over Roze Maandag in Tilburg hierboven. Bekijk ook Gekkenhuis: Tilburgse studenten showen idee voor mini-kermis (video) Bekijk deze video » Video: Kermisattracties voor Harry's deur in Tilburg vanwege 1,5 meter afstand Bekijk deze video »
Nieuws :
Roze Maandag in Tilburg escaleert: "De Gestapo komt de kermis slopen" (video)

Linkse kartel
Meteen aan het begin van de video spuit de filmer de bekende PVV- en Forum voor Democratie-retoriek, waardoor het bijna een politiek statement wordt: "De gemeente Tilburg maakt de kermis kapot, het linkse kartel is knettergek! En hier staat de Gestapo met een razzia om de kermis te slopen!" Het zijn felle uitspraken, en daarmee houdt het commentaar van de filmer nog lang niet op.

Bekijk de video over Roze Maandag in Tilburg hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roze Maandag in Tilburg escaleert: "De Gestapo komt de kermis slopen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier