Op1 gemist? Journalisten geïntimideerd bij boerenprotest (video)

Op1 gemist? Journalisten geïntimideerd bij boerenprotest (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Woensdag waren er in De Bilt en Bilthoven weer volop boerenprotesten aan de gang. Uiteraard zijn er bij zulke grote protesten ook journalisten aanwezig, maar het wordt hen vaak niet makkelijk gemaakt. NOS-verslaggever Edwin van den Berg werd agressief benaderd tijdens het protest door een groep die niet bij de boeren hoorden.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Journalisten geïntimideerd bij <em>boerenprotest</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Woensdag waren er in De Bilt en Bilthoven weer volop boerenprotesten aan de gang. Uiteraard zijn er bij zulke grote protesten ook journalisten aanwezig, maar het wordt hen vaak niet makkelijk gemaakt. NOS-verslaggever Edwin van den Berg werd agressief benaderd tijdens het protest door een groep die niet bij de boeren hoorden. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff over boerenprotest: ''Ze pissen tegen onze auto's aan!'' (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? ''PVV en Forum voor Democratie voeden het wantrouwen richting de journalistiek'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Journalisten geïntimideerd bij boerenprotest (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV