Filmtip: The Deer Hunter met Robert de Niro vrijdag op Veronica (trailer)

Filmtip: The Deer Hunter met Robert de Niro vrijdag op Veronica (trailer)

Opnieuw is er een bijzondere oorlogsfilm te zien op Veronica. Na Apocalypse Now is er deze week de bijzondere Vietnamfilm The Deer Hunter. De film is om 20.30 uur te zien op Veronica.

Filmtip: <em>The Deer Hunter</em> met Robert de Niro vrijdag op Veronica (trailer) Opnieuw is er een bijzondere oorlogsfilm te zien op Veronica. Na Apocalypse Now is er deze week de bijzondere Vietnamfilm The Deer Hunter. De film is om 20.30 uur te zien op Veronica. VerhaalDe soldaten Michael, Nick en Steven vallen tijdens de oorlog in Vietnam in handen van de Vietcong. Ze worden verplicht een partijtje Russisch roulette te spelen. Michael en Nick kunnen samen met de gewonde Steven ontsnappen, maar onderweg verliezen ze elkaar uit het oog. The Deer Hunter (1978) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is op vrijdag 24 juli om 20.30 uur te zien op Veronica. Trailer Apocalypse Now Redux Bekijk deze trailer »
Film :
Filmtip: The Deer Hunter met Robert de Niro vrijdag op Veronica (trailer)

Verhaal
De soldaten Michael, Nick en Steven vallen tijdens de oorlog in Vietnam in handen van de Vietcong. Ze worden verplicht een partijtje Russisch roulette te spelen. Michael en Nick kunnen samen met de gewonde Steven ontsnappen, maar onderweg verliezen ze elkaar uit het oog.

The Deer Hunter (1978) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is op vrijdag 24 juli om 20.30 uur te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV