Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Andere Tijden Sport gaat vanavond over de aanloop naar de tweede gouden olympische medaille van dressuuramazone Anky van Grunsven in 2004, vlak na het overlijden van haar vader. SalineroDe Spelen van 2004 in Athene moeten Anky van Grunsven een tweede gouden medaille dressuur opleveren. Succespaard Bonfire heeft plaatsgemaakt voor de talentvolle maar nog onervaren Salinero. OverlijdenDe aanloop naar de Spelen wordt een ramp, met als absoluut dieptepunt het overlijden van haar vader. De man die haar voor het eerst op een pony zette en haar grootste fan is. Tweede goudVan Grunsven is zo overmand door verdriet dat ze niet wil deelnemen aan de Spelen. Toch gaat ze, in de naam van haar vader. In Andere Tijden Sport zien we de weg naar haar tweede goud. Anky van Grunsven vreest einde paardensport na heftige kritiek Bekijk deze video » Schokkende beelden: Kind van Anky van Grunsven wordt bijna vertrapt door paard Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Andere Tijden Sport gaat vanavond over de aanloop naar de tweede gouden olympische medaille van dressuuramazone Anky van Grunsven in 2004, vlak na het overlijden van haar vader.

Salinero
De Spelen van 2004 in Athene moeten Anky van Grunsven een tweede gouden medaille dressuur opleveren. Succespaard Bonfire heeft plaatsgemaakt voor de talentvolle maar nog onervaren Salinero.

Overlijden
De aanloop naar de Spelen wordt een ramp, met als absoluut dieptepunt het overlijden van haar vader. De man die haar voor het eerst op een pony zette en haar grootste fan is.

Tweede goud
Van Grunsven is zo overmand door verdriet dat ze niet wil deelnemen aan de Spelen. Toch gaat ze, in de naam van haar vader. In Andere Tijden Sport zien we de weg naar haar tweede goud.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV