Once Upon a Time in Iraq zondagnacht op BBC 2: "Geprogrammeerd om te moorden" (video)

Once Upon a Time in Iraq zondagnacht op BBC 2: "Geprogrammeerd om te moorden" (video)

Vannacht is op BBC 2 de bijzondere documentaire Once Upon a Time in Iraq te zien. De documentaire geeft een beeld van de oorlog in Irak en soldaten en burgers van beide kanten van de oorlog komen aan het woord.

Onder meer Rudy Reyes, sergeant van een kleine groep Amerikaanse Recon Marines, komt aan het woord. Deze groep viel Irak in 2003 binnen en moest de weg naar Baghdad van de 'normale' Amerikaanse soldaten vrijmaken. Reyes vertelt dat hij drie weken lang heeft gevochten zonder te slapen: "We werden geprogrammeerd om te moorden."

Bekijk het fragment uit Once Upon a Time in Iraq hieronder. Once Upon a Time in Iraq: " is in de nacht van zondag 26 op maandag 27 juli om 03:10 uur te zien op BBC 2.

<em>Once Upon a Time in Iraq</em> zondagnacht op BBC 2: &quot;Geprogrammeerd om te moorden&quot; (video) Vannacht is op BBC 2 de bijzondere documentaire Once Upon a Time in Iraq te zien. De documentaire geeft een beeld van de oorlog in Irak en soldaten en burgers van beide kanten van de oorlog komen aan het woord. Onder meer Rudy Reyes, sergeant van een kleine groep Amerikaanse Recon Marines, komt aan het woord. Deze groep viel Irak in 2003 binnen en moest de weg naar Baghdad van de 'normale' Amerikaanse soldaten vrijmaken. Reyes vertelt dat hij drie weken lang heeft gevochten zonder te slapen: "We werden geprogrammeerd om te moorden." Bekijk het fragment uit Once Upon a Time in Iraq hieronder. Once Upon a Time in Iraq: " is in de nacht van zondag 26 op maandag 27 juli om 03:10 uur te zien op BBC 2. Bekijk ook Zien: tank van Saddam Hoessein rijdt weer dankzij Nederlandse monteurs Bekijk deze video » Eerste beelden documentaire Wanneer komt mama nou? (20 mei op NPO 2) Bekijk deze video »
TV :
Once Upon a Time in Iraq zondagnacht op BBC 2: "Geprogrammeerd om te moorden" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Once Upon a Time in Iraq zondagnacht op BBC 2: "Geprogrammeerd om te moorden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier