Docu Veearts Maaike gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Veearts Maaike gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Veearts Maaike gemist? Bekijk hier de hele uitzending De documentaire Veearts Maaike toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven. BevallingenVeearts Maaike van den Berg raast door het Groningse land van melkveehouder naar melkveehouder. Ze treedt op bij moeilijke bevallingen van koeien en samen met de boer neemt ze beslissingen over leven of dood. Haar doortastendheid, lef en vakmanschap dwingen respect af. AntibioticaMaaike strijdt samen met de boeren voor het terugdringen van overmatig antibioticagebruik en zij is actief als vertegenwoordiger voor de Nederlandse dierenartsen in Europa. De docu geeft een fijnzinnig beeld van wat de Europese en de wereldpolitiek betekent voor de veehouders en de veeartsen op het platteland in Noord-Groningen. Op1 gemist? Maarten van Rossem neemt het op voor de boeren Bekijk deze video » Video: waarom zijn Farmers Defence Force en andere boeren weer boos? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De documentaire Veearts Maaike toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven.

Bevallingen
Veearts Maaike van den Berg raast door het Groningse land van melkveehouder naar melkveehouder. Ze treedt op bij moeilijke bevallingen van koeien en samen met de boer neemt ze beslissingen over leven of dood. Haar doortastendheid, lef en vakmanschap dwingen respect af.

Antibiotica
Maaike strijdt samen met de boeren voor het terugdringen van overmatig antibioticagebruik en zij is actief als vertegenwoordiger voor de Nederlandse dierenartsen in Europa. De docu geeft een fijnzinnig beeld van wat de Europese en de wereldpolitiek betekent voor de veehouders en de veeartsen op het platteland in Noord-Groningen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Veearts Maaike gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV