Het mooiste meisje van de klas over Claudia Rademaker gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Claudia Rademaker gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Claudia Rademaker gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Het mooiste meisje van de klas van dit seizoen het verhaal van Claudia Rademaker, die na haar schoolperiode een topmodel in Indonesië werd. Ander kleurtjeClaudia groeide op als Indisch meisje in het Haarlemse Parkwijk. Op de lagere school had ze het niet makkelijk, ze was het enige meisje in de klas met een ander kleurtje en dit leidde tot pesterijen van haar klasgenoten. Dit had een grote impact op Claudia. OnzekerOp de middelbare school ontwikkelde ze zich tot een prachtige tiener en maakte ze veel nieuwe vrienden. Ze was ze door iedereen geliefd, maar Claudia bleef onzeker. Haar ouders gaven haar na haar diploma op voor de Miss Haarlem verkiezing, die zij ook meteen won. ModelToen Claudia eindelijk ook in zichzelf begon te geloven, ging het snel. Het modellenwerk bracht haar naar Azië en in Indonesië groeide zij uit tot een van de meest bekende modellen. Ze trouwde met een welgestelde man en Claudia leefde als een prinses. Gouden kooiUiteindelijk voelde ze zich gevangen in een gouden kooi. Na vele jaren van verdriet en angst heeft Claudia zich weten te ontworstelen uit het milieu waarin zij niet zichzelf kon zijn. Momenteel leidt ze een leven in het Zweedse Stockholm. RTL Boulevard: Marjan Jonkman openhartig over arrogantie in mode Bekijk deze video » Zien: Ellie Goldstein is het eerste Gucci-model met Syndroom van Down (video) Bekijk deze video » Valentina Sampaio is eerste transgendermodel op cover Sports Illustrated (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de laatste aflevering van Het mooiste meisje van de klas van dit seizoen het verhaal van Claudia Rademaker, die na haar schoolperiode een topmodel in Indonesië werd.

Ander kleurtje
Claudia groeide op als Indisch meisje in het Haarlemse Parkwijk. Op de lagere school had ze het niet makkelijk, ze was het enige meisje in de klas met een ander kleurtje en dit leidde tot pesterijen van haar klasgenoten. Dit had een grote impact op Claudia.

Onzeker
Op de middelbare school ontwikkelde ze zich tot een prachtige tiener en maakte ze veel nieuwe vrienden. Ze was ze door iedereen geliefd, maar Claudia bleef onzeker. Haar ouders gaven haar na haar diploma op voor de Miss Haarlem verkiezing, die zij ook meteen won.

Model
Toen Claudia eindelijk ook in zichzelf begon te geloven, ging het snel. Het modellenwerk bracht haar naar Azië en in Indonesië groeide zij uit tot een van de meest bekende modellen. Ze trouwde met een welgestelde man en Claudia leefde als een prinses.

Gouden kooi
Uiteindelijk voelde ze zich gevangen in een gouden kooi. Na vele jaren van verdriet en angst heeft Claudia zich weten te ontworstelen uit het milieu waarin zij niet zichzelf kon zijn. Momenteel leidt ze een leven in het Zweedse Stockholm.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Mooiste Meisje van de Klas
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het mooiste meisje van de klas over Claudia Rademaker gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV