Boris Johnson wil af van te zware Britten: "Ik was veel te dik" (video)

Boris Johnson wil af van te zware Britten: "Ik was veel te dik" (video)

Boris Johnson wil er alles aan doen om Britten gezonder te laten leven en te behoeden voor overgewicht. Mensen met obesitas hebben namelijk een grotere kans om te overlijden aan het coronavirus. Het besef van een gezonde levensstijl kwam bij de premier toen hij zelf op de intensive care lag door het virus.

Geen snoep meer bij kassa
"Ik was zelf veel te dik", zegt Johnson hierover. Inmiddels pakt hij het een stuk gezonder aan. Johnson eet beter loopt hard met zijn hond. Om zijn landgenoten te helpen gezonde keuzes te maken, zijn er in het Verenigd Koninkrijk maatregelen genomen. Zo mogen snoep en chocolade bijvoorbeeld niet meer bij de kassa liggen en worden advertenties voor junkfood tot 21.00 uur niet getoond op televisie.

Bekijk de video van de NOS met Boris Johnson over overgewicht hieronder.

<em>Boris Johnson</em> wil af van te zware Britten: &quot;Ik was veel te dik&quot; (video) Boris Johnson wil er alles aan doen om Britten gezonder te laten leven en te behoeden voor overgewicht. Mensen met obesitas hebben namelijk een grotere kans om te overlijden aan het coronavirus. Het besef van een gezonde levensstijl kwam bij de premier toen hij zelf op de intensive care lag door het virus. Geen snoep meer bij kassa"Ik was zelf veel te dik", zegt Johnson hierover. Inmiddels pakt hij het een stuk gezonder aan. Johnson eet beter loopt hard met zijn hond. Om zijn landgenoten te helpen gezonde keuzes te maken, zijn er in het Verenigd Koninkrijk maatregelen genomen. Zo mogen snoep en chocolade bijvoorbeeld niet meer bij de kassa liggen en worden advertenties voor junkfood tot 21.00 uur niet getoond op televisie. Bekijk de video van de NOS met Boris Johnson over overgewicht hieronder. Bekijk ook Veel zorgen om Boris Johnson: "Hij krijgt zuurstof toegediend" (video) Bekijk deze video » Zien: Boris Johnson krijgt auto-ongeluk door demonstrant in Londen Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boris Johnson wil af van te zware Britten: "Ik was veel te dik" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier