Jandino Asporaat stampt stad uit de grond op Curaçao: "Betere wereld creeëren" (video)

Jandino Asporaat stampt stad uit de grond op Curaçao: "Betere wereld creeëren" (video)

Jandino Asporaat is achter de schermen al jaren bezig met het verwezenlijken van zijn droom: een stad bouwen op Curaçao. Nu zijn de plannen eindelijk rond en komt het grote nieuws naar buiten. De comedian wil vooral investeren in de lokale bevolking, met focus op goede woningen, educatie en duurzaamheid: "Het is vooral een droom om een betere wereld te creeëren."

Bekijk hieronder de video van het AD waarin Jandino Asporaat zijn plannen uitlegt.

<em>Jandino Asporaat</em> stampt stad uit de grond op <em>Curaçao</em>: &quot;Betere wereld creeëren&quot; (video) Jandino Asporaat is achter de schermen al jaren bezig met het verwezenlijken van zijn droom: een stad bouwen op Curaçao. Nu zijn de plannen eindelijk rond en komt het grote nieuws naar buiten. De comedian wil vooral investeren in de lokale bevolking, met focus op goede woningen, educatie en duurzaamheid: "Het is vooral een droom om een betere wereld te creeëren." Bekijk hieronder de video van het AD waarin Jandino Asporaat zijn plannen uitlegt. Bekijk ook Jandino Asporaat flink aan het trainen geslagen na heropening sportschool (video) Bekijk deze video » Jandino Asporaat is de regen zat en vertrekt met gezin naar Curaçao Bekijk deze video »
Nieuws :
Jandino Asporaat stampt stad uit de grond op Curaçao: "Betere wereld creeëren" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat stampt stad uit de grond op Curaçao: "Betere wereld creeëren" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier