Offerfeest 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Offerfeest 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Offerfeest 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Presentator Karim Amghar onderzoekt hoe en voor wie mensen zich dit jaar gaan opofferen tijdens het Offerfeest, een voor moslims wereldwijd belangrijke feestdag. CoronamaatregelenNet als vorig jaar valt het Offerfeest midden in de zomervakantie. Vorige jaren vierden veel moslims het feest bij familie in het buitenland. In 2020 zal het Offerfeest, net als het Suikerfeest, door de coronamaatregelen anders beleefd worden dan eerdere jaren. InvullingHet Offerfeest is een feestdag en er zal veel gedoneerd en geofferd worden. Zeker nu problemen als armoede, eenzaamheid en gezondheid door de coronacrisis nog actueler en urgenter zijn geworden. Karim spreekt verschillende moslims over hoe zij dit jaar invulling geven aan het Offerfeest. Paniek in Marokko: acht steden afgesloten van de buitenwereld (NOS Stories) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Presentator Karim Amghar onderzoekt hoe en voor wie mensen zich dit jaar gaan opofferen tijdens het Offerfeest, een voor moslims wereldwijd belangrijke feestdag.

Coronamaatregelen
Net als vorig jaar valt het Offerfeest midden in de zomervakantie. Vorige jaren vierden veel moslims het feest bij familie in het buitenland. In 2020 zal het Offerfeest, net als het Suikerfeest, door de coronamaatregelen anders beleefd worden dan eerdere jaren.

Invulling
Het Offerfeest is een feestdag en er zal veel gedoneerd en geofferd worden. Zeker nu problemen als armoede, eenzaamheid en gezondheid door de coronacrisis nog actueler en urgenter zijn geworden. Karim spreekt verschillende moslims over hoe zij dit jaar invulling geven aan het Offerfeest.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Offerfeest 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen