Kijk LIVE naar PSV - v.v. UNA (oefenwedstrijd)

Kijk LIVE naar PSV - v.v. UNA (oefenwedstrijd)

UPDATE: De wedstrijd, die hieronder live te zien zou zijn, is afgelast vanwege een coronageval bij de selectie van UNA.

Het gaat weer beginnen! De Eredivisieclubs trainen inmiddels alweer enkele weken en nu staan ook de eerste oefenwedstrijden op het programma. Op vrijdag 31 juli, de warmste dag van de maand, neemt PSV het om 19.00 uur op tegen v.v. UNA uit Zeist.

Kijk LIVE naar <em>PSV - v.v. UNA</em> (oefenwedstrijd) UPDATE: De wedstrijd, die hieronder live te zien zou zijn, is afgelast vanwege een coronageval bij de selectie van UNA. Het gaat weer beginnen! De Eredivisieclubs trainen inmiddels alweer enkele weken en nu staan ook de eerste oefenwedstrijden op het programma. Op vrijdag 31 juli, de warmste dag van de maand, neemt PSV het om 19.00 uur op tegen v.v. UNA uit Zeist. Nieuwe trainerIn de selectie zijn er nog weinig veranderingen bij PSV, maar het wordt wél interessant om te zien hoe de eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer zal verlopen. Roger Schmidt was eerder succesvol met clubs als Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen, maar kan hij ook PSV weer als vanouds laten draaien? De Eindhovenaren zullen de vieze nasmaak van het afgelopen seizoen graag zo snel mogelijk willen wegspoelen. Kijk hierboven op vrijdag 31 juli vanaf 19.00 uur LIVE naar de oefenwedstrijd PSV - v.v. UNA. Bekijk ook Roger Schmidt wil PSV actief, gedurfd en agressief laten spelen (video) Bekijk deze video » Zien: spelers PSV afgemat door zware trainingen van Roger Schmidt (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar PSV - v.v. UNA (oefenwedstrijd)

Nieuwe trainer
In de selectie zijn er nog weinig veranderingen bij PSV, maar het wordt wél interessant om te zien hoe de eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer zal verlopen. Roger Schmidt was eerder succesvol met clubs als Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen, maar kan hij ook PSV weer als vanouds laten draaien? De Eindhovenaren zullen de vieze nasmaak van het afgelopen seizoen graag zo snel mogelijk willen wegspoelen.

Kijk hierboven op vrijdag 31 juli vanaf 19.00 uur LIVE naar de oefenwedstrijd PSV - v.v. UNA.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar PSV - v.v. UNA (oefenwedstrijd) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV